קיטו-TOUR עם ענת פרנק, 26.04 – 03.05, 2026

טיסה

אלעל רומא

משך הטיול

8 ימים, 7 לילות

רכב

נהג ומדריך צמוד

מלון

מלון כפרי בלב טוסקנה

קבוצה

קטנה

עלות

€3400 לאדם

קיטו-TOUR, טיול קולינרי קטוגני באיטליה עם ענת פרנק

רוצים לדעת עוד? השאירו פרטים

דמיינו חופשה באיטליה
עכשיו דמיינו חופשה בטוסקנה
הוסיפו לזה סדנאות בישול מקצועיות, סיורים קולינריים מרתקים וארוחות מטריפות חושים.

הכל מותאם לתזונה קטוגנית!

מדבר אליכם?

שלום, שמי סלבה ברגר ואחרי שנתיים של עבודת מחקר בפיזה שבטוסקנה, החלום שלי היה לחזור לשם ולהראות לכם את המקומות השווים ביותר בתחום הבשר והקולינריה שכל כך אהבתי.

בדיוק בשביל זה בניתי טיול קולינרי ייחודי הכולל סדנאות בישול מסורתיות, סיורים מודרכים בשווקים ואצל יצרני נקניקים, גבינות ויין וארוחות טעימות ומגוונות ממיטב מנות המטבח המקומי.
כל זה בלב טוסקנה, הכי אותנטי ולא תיירותי שיכול להיות.

והפעם, יחד עם ענת פרנק, בנינו לכם טיול קולינרי ייחודי, קטוגני, הכולל בנוסף לכל גם הרצאות וסדנאות תזונה קטוגניות שנעביר לכם במהלך הטיול. 

ענת פרנק – יועצת לבריאות מטבולית ומומחית לתזונה דלת פחמימות וקטוגנית ושף של המטבח הצרפתי והאיטלקים הקלאסי, יועצת לבריאות מטבולית ומומחית לתזונה דלת פחמימות וקטוגנית, מכורה לאיטליה, ולפרקטיקה של התזונה

💫 בשנה האחרונה יצאנו לדרך עם Keto Tour מטורף יחד עם 16 משתתפים, והתגובות היו מעבר לכל ציפייה:
✨ המשתתפים חוו את הקסם של איטליה דרך התזונה הקטוגנית – למדו איך ליהנות מהמטבח האיטלקי בלי להרגיש שחסר משהו.
🥩 הם טעמו, בישלו וחוו את כל העושר של המטבח המקומי – בלי פיצות ובלי פסטות, ובלי לוותר על שום טעם.
💡 במהלך הטיול הם קיבלו כלים פרקטיים לחיים: איך לנהל תזונה קטוגנית גם בחו"ל, איך לבחור נכון במסעדות, ואיך להפוך את החוויה לאורח חיים מתמשך.
⚖️ ובונוס מפתיע – לא מעט משתתפים חזרו לארץ קלים יותר בכמה ק"ג, למרות שאכלו ללא הגבלה!

בקיצור – ההוכחה החיה שטוסקנה + קטו = שילוב מנצח.

הצטרפו אלינו לחוויה קולינרית קטוגנית כמו שלא חוויתם מעולם!

ביחד נצא למסע קולינרי מאורגן הייחודי מסוגו במקומות היפים ביותר של טוסקנה.
הרשמה לטיול בעיצומה!

מתי ואיפה

יציאה: 26.04.2026, טיסת בוקר לרומא
חזרה:  03.05.2026, טיסת לילה  
מיקום הטיול: טוסקנה, איטליה

מה מצפה לנו

חוויה קולינרית מאורגנת לפרטי פרטים בת 8 ימים מלאה בסדנאות בישול מקצועיות, סיורי אוכל מודרכים, ארוחות מטריפות חושים וחוויות קולינריות אותנטיות ברמות הגבוהות ביותר.

הטיול מיועד לכל מי שחי ו/או רוצה לחוות אורח חיים קטוגני ואוהב אוכל טעים ואיכותי וסקרן ללמוד את סודות המטבח של טוסקנה בדגש על עולם הבשר.

החבילה כוללת

רכב 9 מקומות + נהג ומדריך צמוד (בהדרכתנו)

לינה במלון כפרי מהמם Agriturismo Due Ponti

סדנאות בישול מעשיות של מטבח טוסקני מסורתי בחווה משפחתית

סדנאות קיצוב והכנת נקניקים ונקניקיות מעשית ובשיטות מסורתיות

סדנאות בישול קטוגניות במלון והרצאות בנושא התזונה

ביקור בקצבייה וארוחת סולוצ'יצ'ה "מאף עד לזנב" אצל דאריו צ'קיני

סדנה להכנת גבינות סיור מודרך במחלבה וטעימה של גבינות פקורינו ופרמיג'אנו מסורתיות

ביקורים מודרכים בשווקים ואצל יצרני על של פרושוטו, חומץ בלסמי, נקניקים, גבינות ויין

טיולים במקומות היפים של טוסקנה (פירנצה, פיזה, ליבורנו, עיירות ציוריות של קיאנטי ועוד)

ועוד כמה הפתעות שאשמח לשתף במעמד ההרשמה

כל זה בקבוצה קטנה, יחס אישי והרבה יין ומצב רוח טוב

עלות החבילה

מחיר החבילה – 3400 אירו לאדם בחדר זוגי

המחיר אינו כולל טיסות וביטוחים

הוצאות אוכל צפויות בנוסף לחבילה בסביבות 150 אירו לאדם. 

תוכנית הטיול לדוגמא (תתעדכן בקרוב)

נפגשים בשדה התעופה של רומא ומתחילים לנסוע צפונה אל תוך הגבעות הירוקות של אומבריה. הדרך נפתחת בנופים כפריים, והשקט של הטוסקנה כבר מורגש. בערב, ארוחת פתיחה חמימה – ביתית, מחבקת – והיכרות ראשונה עם הקבוצה.

פותחים את היום בארוחת בוקר רגועה על שפת אגם טראזימנו (קסטיליונה דל לאגו). ממשיכים צפונה ללב חבל קיאנטי. בצהריים אנחנו מתארחים אצל דאריו צ'קיני, הקצב המיתולוגי, לארוחת בשרים נועזת באווירה מחשמלת. משם ממשיכים לאזור מודנה.

לינה במודנה.

היום מוקדש כולו לקודש הקודשים של האוכל האיטלקי. נבקר במחלבה שמייצרת פרמיג'אנו רג'אנו אמיתי, במפעל פרושוטו עילי, וביקב חומץ בלסמי מיושן – כולל טעימות נדירות. חומרי הגלם האיכותיים באיטליה הם לא אגדה – הם מציאות.

לינה במודנה.

ניסע לפירנצה לבוקר שוק תוסס – ירקות, גבינות, דגים, ריחות וצבעים. אחר הצהריים נגיע לחווה קסומה בטוסקנה, שם נערוך סדנת בישול חיה עם חומרי הגלם שקנינו – מהשוק לצלחת. ביחד נבשל, נאכל וננשום את טוסקנה דרך הידיים והבטן.

לינה בחווה בטוסקנה.

פותחים את היום בסדרת סדנאות קולינריות עם מאסימיליאנו – גבינות, בשרים, כבד קצוץ, לחם. בצהריים – מנוחה קלה, יין, ואחריה מפגש אינטימי לשאלות ותשובות עם הצוות המוביל של המסע.

לינה בחווה.

נצא לביקור במחלבת פקורינו מסורתית, ומשם לסיור חופשי בעיר פיזה – כולל טיול רגלי, פיצה וגלידה מהטובות באיטליה. לקראת ערב, נחזור לחווה לסדנת נקניקים עם סלווטורה וארוחת ערב בסגנון איטלקי צנוע אך עוצמתי.

לינה בחווה.

ניסע לשוק הדגים בליבורנו – נחווה אותו מקרוב עם טעימות טריות ודגימות פרי ים. בערב, נאסף שוב לסדנת הסיום: מבשלים יחד עם שלל המרכיבים שאספנו – ארוחת דגים, פסטות, שמן זית, ותשוקה.

לינה בחווה.

בדרך לשדה התעופה נעצור בעיירת חוף ציורית לארוחת צהריים אחרונה של פירות ים ישירות מהסירה וגלידה אחרונה באיטליה. רגע לנשום, לסכם, ולהיפרד – עד הפעם הבאה.

מיקום

הזמנת טיול