המסע לטוסקנה, נובמבר 2025

טיסה

אלעל למילאנו

משך הטיול

8 ימים, 7 לילות

רכב

נהג ומדריך צמוד

מלון

מלון כפרי בלב טוסקנה

קבוצה

9 אנשים

עלות

€2150 לאדם (לא כולל טיסה)

טיול קולינרי בטוסקנה איטליה

דמיינו חופשה באיטליה
עכשיו דמיינו חופשה בטוסקנה
הוסיפו לזה סדנאות בישול מקצועיות, סיורים קולינריים מרתקים וארוחות מטריפות חושים.

מדבר אליכם?

שלום, שמי סלבה ברגר ואחרי שנתיים של עבודת מחקר בפיזה שבטוסקנה, החלום שלי היה לחזור לשם ולהראות לכם את המקומות השווים ביותר בתחום הבשר והקולינריה שכל כך אהבתי.

בדיוק בשביל זה בניתי טיול קולינרי ייחודי הכולל סדנאות בישול מסורתיות, סיורים מודרכים בשווקים ואצל יצרני נקניקים, גבינות ויין וארוחות טעימות ומגוונות ממיטב מנות המטבח המקומי.
כל זה בלב טוסקנה, הכי אותנטי ולא תיירותי שיכול להיות.

הצטרפו אלי לחוויה קולינרית איטלקית כמו שלא חוויתם מעולם!

ביחד נצא למסע קולינרי מאורגן הייחודי מסוגו במקומות היפים ביותר של טוסקנה.
הרשמה לטיול של נובמבר בעיצומה.

רוצים לדעת עוד? השאירו פרטים

מתי ואיפה

יציאה: 16.11.2025, טיסת בוקר
חזרה:  23.11.2025, טיסת לילה 
טוסקנה, איטליה

מה מצפה לנו

חוויה קולינרית מאורגנת לפרטי פרטים בת 8 ימים מלאה בסדנאות בישול מקצועיות, סיורי אוכל מודרכים, ארוחות מטריפות חושים וחוויות קולינריות אותנטיות ברמות הגבוהות ביותר.

הטיול מיועד לכל מי שאוהב אוכל טעים ואיכותי וסקרן ללמוד את סודות המטבח של טוסקנה בדגש על עולם הבשר.

החבילה כוללת

רכב 9 מקומות + נהג ומדריך צמוד (בהדרכתי)

לינה במלון כפרי מהמם Agriturismo Due Ponti

סדנת בישול וארוחת שף במסעדה מקומית Papacqua, Chianni

סדנת קיצוב מקצועית, לימוד יסודי של חלקי בשר שונים ודרכי הכנתם

סדנת הכנת נקניקים ונקניקיות מעשית ובשיטות מסורתיות

סדנת בישול נוספת בחווה, בה תגלו את סודות של בישול טוסקני מסורתי

ביקור בקצבייה וארוחת סולוצ'יצ'ה "מאף עד לזנב" אצל דאריו צ'קיני

סיור מודרך במחלבה וטעימה של גבינות פקורינו מסורתיות

ביקורים מודרכים בשווקים ואצל יצרני נקניקים ויין

טיולים במקומות היפים של טוסקנה (פירנצה, פיזה, ליבורנו, עיירות ציוריות של קיאנטי ועוד)

ועוד כמה הפתעות שאשמח לשתף במעמד ההרשמה

כל זה בקבוצה קטנה של 8-9 אנשים בלבד, יחס אישי והרבה יין ומצב רוח טוב

עלות החבילה

מחיר החבילה – 2150 אירו לאדם בחדר זוגי

המחיר אינו כולל טיסות וביטוחים

הוצאות אוכל צפויות בנוסף לחבילה בסביבות 150 אירו לאדם. 

תוכנית הטיול

נחיתה בשדה התעופה במילאנו בשעה 11:00. נסיעה לאמיליה רומנה, סיור במפעל פרושוטו ושל חומץ בלסמי ומשם נסיעה למלון בטוסקנה. 

יציאה בשעה 9:00 לחווה, סיור בחווה ומתחילים סדנת בישול עם אמא של מאסי. אוכלים ארוחת צהריים ביחד. אחרי הארוחה חוזרים למנוחה קצרה במלון בשעה 15:30 מתחילים סדנת קיצוב מקצועית בחווה. בערב ארוחה קלה בחווה.

יציאה בשעה 8:00 לעיר ליבורנו, סיור בשוק הדגים, ארוחת בוקר צדפות ויין, משם נלך לעשות טעימות יין ביקב משפחתי קטן בצמוד לחווה ולאחר מכן נחזור למלון למנוחה קצרה ואחרי הצהריים בסביבות 17:00 נמשיך בסדנת נקניקים ונקניקיות בחווה, בסיומה ארוחת ערב משותפת.

יציאה בשעה 9:00 לסדנת בישול במסעדת Papacqua. בשעה 09:30 נפגשים בבר המקומי בכפר של המסעדה, שותים קפה ויוצאים לסיבוב קניות קצר עבור הסדנה ובשעה 10:00 מתחילים סדנה במסעדת Papacqua, אוכלים ארוחת צהריים במסעדה. אחרי הצהריים טיול קצר בעיירה ציורית לארי וסיור אצל יצרן נקניקים מקומי. בדרך ביקור בחנות של ציוד להכנת נקניקים ונקניקיות.

 

ציאה בשעה 7:30 לכיוון פירנצה. נתחיל בשוק המרכזי ונאכל ארוחת צהריים בדוכני השוק. זמן חופשי לטיול וקניות במרכז העיר. אחרי הצהריים מנוחה במלון ונסיים את הערב עם ארוחת ערב חגיגית במסעדת Papacqua

 

יציאה בשעה 8:30 לסיור במחלבת בוסטי כולל טעימת גבינות. משם ניסע לאזור קיאנטי, בשעה 12:30 ארוחה "מאף עד לזנב" אצל דאריו צ'קיני אחרי הביקור אצל יצרן נקניקים Falorni וחזרה למון בער

יציאה בשעה 8:30 פסטיבל פטריות כהמין של San Miniato לאזור קיאנטי. משם ממשיכים לטיול בפיזה, סיור במרכז העיר והמגדל וזמן חופשי לקניות.

 יציאה בשעה 9:00 לכיוון שדה התעופה. בדרך עצירה בעיר חוף וויארג'יו לצהריים קלילה של פירות ים ולאחר מכן קניות אחרונות במרכז קניות פיורדליזו.

מיקום

הזמנת טיול